På medlemsmøtet den 14. januar møtte over 90 personer, noe som er historisk. Aldri før har så mange i moderne tid møtt på et medlemsmøte. Temaet var "Strøm i båt" som mange åpenbart hadde stor interesse for. Det var viktig at alle fikk stille spørsmål og foredragsholderen fikk informere om det meste rundt temaet. Av den grunn falt posten foreningssaker ut og det arrangeres nå et nytt medlemsmøte den 5. februar kl. 1800 i kantina hos Trøndertaxi på Brøset hvor temaet kommer opp igjen. Dette omhandler hva som er gjort i foreningen de siste år, i nåtid, og hva har vi planer om å gjøre videre fremover. Her vil det være mye informasjon fra daglig leder,  spesielt for nye medlemmer, men også de vel etablerte. Styret møter og vil i tillegg til daglig leder svare på spørsmål hvis noen lurer på noe.

Tradisjonen tro serveres kaffe og vafler.