Aldri før har så mange møtt på et medlemsmøte.  Det er ingen tvil om hva som fenger medlemmenes interesse. Fremmøtte fikk en omvisning på Selfa etter ombyggingen og etablering av den store verkstedhallen. Daglig leder Erik Ianssen presenterte tilbud for både vedlikehold og reparasjoner for båteierne. Etter omvisningen ute ble medlemmene samlet i plenum hvor verksmester på motorverkstedet Jan Tore Myren ga gode råd. Videre informerte Jan Lasse Eilertsen om risikoen ved skroggjennomføringer og nødvendigheten av kontroll før sesongen starter. Vi fikk også høre litt om mulige problemstillinger ved oppstilling av seilbåter samt behandling av gelcoat. Etter møtet serverte Selfa pøls og brød. Stor stemning og mange tips å få før båtsesongen. Et tiltak vi kanskje skal gjenta neste år også.