Vi må dessverre stenge varmestua i Vaktboden i Gryta inntil videre. Det viser seg at røykeforbudet inne i varmestua ikke overholdes til tross for at flere meldinger er gitt om røykeforbudet. ISS har vasket ned veggene og taket der inne som var seig av sigarettrøyk. Flere medlemmer har vært med på å male opp rommet innvendig i forbindelse med restaureringen. Fortsetter røykingen i det lille rommet må vi snart vaske vegger og tak igjen. Derfor stenges det. Meningen var at dette skulle være en varmestue for de som jobber med anleggene inne i byen, men også en liten samlingsplass for medlemmer, men når noen ikke greier å overholde røykeforbudet, stenges nå varmestua og blir kun tilgjengelig som pauserom for de som jobber med havneanleggene.