Trondheim Båtforening har i lengere tid vært i dialog med Kystverket om å få montert markeringslys og seilingsmerker ved innseilingen på Grilstad. Vi hart hatt god hjelp av vårt medlem Jon Petter Myklebust som bor i båt på Grilstad og jobber i Kystverket. For Jon Petter har dette vært et viktig dugnadsoppdrag som han har løst på en utmerket måte, men det har tatt nesten et år før vi fikk gjennomslag. En stor takk til Jon Petter for innsatsen. Seilingsmerker ved  innseilingen på Grilstad har lenge vært etterlengtet da flere har hatt problemer med å finne innseilingen i mørket og i gråvær. Det har vært nære på at flere har gått på moloveggene i forsøket på å finne innseilingen så dette er i høyeste grad et sikkerhetstiltak. Vi håper nå det blir tyryggere og enklere og ta seg inn i havna i gråvær og når mørket siger på utpå høsten.

Montering av mast for seilingsmerker