MÅNDEDSBREV FRA KNBF

Kongelig Norsk Båtforbund ønsker at våre medlemmer og foreninger har god oversikt over vårt arbeid og hva som rører seg i båtlivet.​ Derfor begynner vi igjen med månedlige nyhetsbrev, der vi lenker til noen av sakene som har opptatt oss den seneste tiden. Vi vil i tillegg bruke nyhetsbrevet til å informere om oppdateringer og annet som er viktig for medlemmer og foreninger tilsluttet KNBF. Husk å besøke knbf.no for våre seneste nyheter. Nyhetsbrevet for mars kan leses gjennom å trykke på lenken nedenfor:

VI RYDDER STRANDA LANGS LADESTIEN OGSÅ I ÅR OG ALLE SOM VIL KAN DELTA

Trondheim Båtforening (TBF) vil også i år delta på strandrydding, og som i fjor vil vi rydde langs ladestien. Arrangementet vil foregå 2 mai fra kl 11.00-15.00, med base på Ladekaia ved sjøen nedenfor NGU. Vi deler opp i ryddelag som får sin del av stien. Mannskap fra TBF vil hente søppelet enten med arbeidsbåten  eller med ATV med tilhenger langs stien.

NYTT MEDLEMSMØTE DEN 5. FEBRUAR KL. 1800

På medlemsmøtet den 14. januar møtte over 90 personer, noe som er historisk. Aldri før har så mange i moderne tid møtt på et medlemsmøte. Temaet var "Strøm i båt" som mange åpenbart hadde stor interesse for. Det var viktig at alle fikk stille spørsmål og foredragsholderen fikk informere om det meste rundt temaet. Av den grunn falt posten foreningssaker ut og det arrangeres nå et nytt medlemsmøte den 5. februar kl.