Oppfølging av båter, 12 jan 2021

Til alle som har båt på sjøen,

Iom at det er mye vind i dag, så oppfordrer TBF alle båteiere til å etterse fortøyninger og status på egne båter.

Vi minner også om at vi ofte opplever at båter tar inn vann ved overgangen fra perioder med sterk kulde til mildværsperioder, og ber båteiere være særlig oppmerksom på sjekk av bunnplugger, pumper osv.

Steinar Skaar, daglig leder TBF

God jul og godt nyttår

2020 har vært et spesielt år også for TBF. Vi har, som resten av samfunnet, erfart konsekvensene av Covid-19 pandemien. Etterspørselen etter båtplass har vært høy i 2020, og mange har nok ønsket å prøve ut båtlivets gleder i en tid hvor annen ferie- og fritidsaktivitet har vært vanskelig.

Fortsatt stengning av Skansen bru

Bane NOR driver som kjent utbedringsarbeider på Skansen bru. Arbeidet skulle vært ferdigstilt fredag 18. desember. Nå viser det seg dessverre at de har utfordringer med deleleveranser, slik at det ikke vil være mulig å åpne brua før etter nyttår. TBF vil legge ut mer informasjon straks vi får dette fra Bane NOR.

Steinar Skaar, Daglig leder TBF

Julehilsen fra Olaf Hjelmeland

Gratulerer med 50 års jubileum.

Året 2020 er snart til ende og vår kjære forening har et jubileum som fortjener noen ord før vi går inn i et nytt år. I mars 1970 ble utkast til lover for foreningen enstemmig godkjent under formål «å samle alle båtinteresserte i Trondheim og omegn for ved felles opptreden å arbeide for de interesser som ligger foreningen nær: 1. Opplagsplass og betryggende havner. 2. Samlet innkjøp til billigste pris. 3. Møtelokaler. 4. Utflukter og regattakjøring. 5. Å utvikle det kameratslige forhold innad i foreningen».

Stengning av Skansen bru 16 nov til 18 des 2020

Till alle våre medlemmer som har båt i kanalen.

TBF har mottatt informasjon om at det skal gjennomføres helt nødvendig vedlikehold på Skansen bru i perioden 16 november til 18 desember. Det vil derfor ikke være mulig å få hevet brua i denne perioden. Bane NOR og entrepenøren vil forsøke å gjøre arbeidet så kortvarig som mulig.

TBF og Bane NOR beklager ulempene dette kan medføre for våre medlemmer.

Med hilsen

Trondheim båtforening

Begrenset bemanning kontor

Som de fleste vet har vi «corona-stengt» kontor fortsatt, dvs, vi slipper ingen inn, selv om vi er der på jobb.

Det vil i perioden 10.11.20 – 31.12.20 bli begrenset bemanning, noe som fører til at tilgjengeligheten ikke blir som før.

Telefon blir betjent :      Mandag, Tirsdag og Onsdag fra Kl. 10-12

Mail: leses sporadisk.

Det vil i perioden 05.11.20 – 31.12.20, ikke bli tildelt båtplasser, foretatt bytte av plass, eller bli behandlet oppsigelser.

Vi beklager dette på det sterkeste, men kommer sterkere tilbake fra nyttår.