VI LEGGER UT NY PIR PÅ GRILSTAD

Vi legger ut ny pir på Grilstad i løpet av Juni, arbeidet begynner månedskiftetmai/Juni 2020. Pga stor pågang på båtplasser ser vi oss nødt til å legge ut denne piren nå, vi har mange søknader, og ønsker at flest mulig skal få plass hos oss. Dette blir pir 17, og den inneholder 51 nye plasser, fordelt på 5-m, 4-m og 3 metersplasser.

Denne blir liggende paralelt med drivstoffbrygga(pir 18).

Så da er det bare å legge inn søknader, ved valg av havn på søknad, heter denne: GM ytre basseng nord, gjerne fyll ut i kommentarfelt om du helst vil på pir 18 eller 17.

TAKK FOR MEG

Hei!

Vedlagt er en kort oppsummering av mine gjøremål og hendelser i min tid som daglig leder av Trondheim Båtforening med noen fotografier fra de forskjellige epokene. Oppsummering finner du i mappa under bildene.

MELDING FRA TRONDHEIM HAVN

Vi har mottatt følgende melding fra Bane Nor:

Som følge av den pågående Korona situasjonen ser vi oss nødt til å innskrenke betjeningen av Skansen bru for bruåpning. Broen åpnes ved nødstilfeller etter anmodning fra Trondheim Havn eller nødetatene. Begrensningen gjelder fra mandag 30.03 kl.08 og inntil videre.» Ved endringer vil dette bli varslet både via mail og på vår hjemmeside. www.trondheimhavn.no

Ingvar H Lorentzen Harbour Inspector PFSO

VANNÅPNING

Vi har nå åpnet vannet på Grilstad, og om noen ser dryppende kraner, så ikke steng dem. Dette er for at det ikke fryse til ved eventuell nattefrost.

Vi har tradisjon for å åpne vannet før påske, og dette vil også bli gjort i byen i løpet av neste uke.

Med dette ønsker vi alle en god påske .

Med hilsen

Trondheim Båtforening

ENDREDE ÅPNINGSTIDER FOR SKANSEN BRU?

På grunn av dagens situasjon i forhold til Coronavirus og bemanning, kan det bli aktuelt å endre rutinene – åpningstidene for Skansen Bru. Dersom bemanningssituasjonen endrer seg vil dette kunne bli gjennomført med varsel på 1-2 døgn. Dette er ment som et forhåndsvarsel slik at dersom dette blir aktuelt.Vi ber dere derfor om å følge ekstra med på vår hjemmeside www.trondheimhavn.no i tiden fremover.

Sølvi Frengen

Trafikkinspektør, Trondheim Havn

KORONAVIRUSET

VI FØLGER TRONDHEIM KOMMUNES ANBEFALING OM Å BEGRENSE TILGANG TIL KONTORER/BEDRIFTER UTEN AT DET STRENGT TATT ER NØDVENDIG. VI OPPFORDRER DERFOR ALLE SOM ØNSKER KONTAKT MED FORENINGEN OM Å RINGE ELLER SENDE EPOST. KONTORET VIL FOR DET MESTE AV TIDEN VÆRE STENGT.  DETTE GJELDER I FØRSTE OMGANG TIL DEN 1. APRIL.

TLF. 73 52 11 59. EPOST. post@trondheim-baatforening.no

HILSEN TRONDHEIM BÅTFORENING